WPBeginner kommer att delta i New Media Expo (NMX 2013)

WPBeginner kommer att delta i New Media Expo (NMX 2013)

För bara 5 dagar sedan skrev vi om att vi deltar i Affiliate Summit West 2013. I dag ville vi meddela att Syed Balkhi frĂ„n WPBeginner kommer att delta pĂ„ New Media Expo, aka NMX (tidigare kĂ€nd som BlogWorld Expo). Detta Ă€r överlĂ€gset en av vĂ„ra favoritkonferenser. Syed och Amanda deltog i sin första BlogWorld 2010 nĂ€r den hölls i Las Vegas, Nevada. Ända sedan dess har Syed inte missat ett enda BlogWorld Expo-evenemang. NMX 2013 skulle vara hans femte evenemang i rad som anordnas av BlogWorld och New Media Expo.

New Media Expo kommer att vara i Las Vegas frĂ„n 6 – 8 januari 2013.

Varför deltar vi i New Media Expo (BlogWorld)?

Du undrar förmodligen, varför har vi inte missat ett enda BlogWorld Expo-evenemang Ànnu? Den frÀmsta anledningen till det Àr de fantastiska folk som organiserar det. Rick Calvert, Dave Cynkin, Deb Ng och andra i teamet behandlar alltid deltagare som familj. Första gÄngen vi deltog i evenemanget kÀnde vi knappt nÄgon i teamet. Men den vÀlkomnande miljön vann oss över. Syed har alltid berömt detta för att vara en av de bÀttre konferenserna i branschen. Men han Àr inte den enda. New Media Expo Àr vÀrldens största konferens och mÀssa för bloggare, podcastare, webb-tv- och videoserier. Folk frÄn 50+ lÀnder deltar i New Media Expo (nu Àr det galet).

Talarna vid detta evenemang har alltid intressant information och fallstudier att dela med alla. Det bÀsta Àr att vi har fÄtt nÄgra mycket bra bloggvÀnner genom denna konferens.

Sist men inte minst Àr konferensen i Vegas. Vem gillar inte att ha nÄgot avdragsgill affÀrsglÀdje Att inte nÀmna detta Àr under samma tid som Affiliate Summit.

Planera tidigt, spara mer

Vi har alltid varit föresprÄkare för tidig planering. Det hÀr Àr en sak som vi har lÀrt oss övertid frÄn att delta i evenemang. Den rabatterade prissÀttningen pÄgÄr till och med den 28 september. Du kan fÄ full Ätkomstpass för endast $ 697. Om du har sett priserna pÄ andra konferenser förstÄr du att detta Àr ett fynd. Med tanke pÄ att samma pass kommer att vara tusentals nÀrmare evenemanget, det hÀr Àr en affÀr du inte ska ge vidare.

Om du bara Àr intresserad av Blogger-passet kostar det bara $ 197. Ja det stÀmmer. Fördelen med det fullstÀndiga Ätkomstpasset Àr att det lÄter dig gÄ in i BusinessNext-sessioner dÀr toppbloggare delar sina affÀrsstrategier. Du fÄr ocksÄ snacks och mat varje dag.

Om du inte har rÄd med resekostnaderna har de ocksÄ en virtuell biljett som har inspelning av alla sessioner (ljud och bilder).

Vad vÀntar du pÄ? Registrera dig för New Media Expo nu. Om du ska vara dÀr, skicka ett e-postmeddelande till oss med hjÀlp av kontaktformulÀret. Syed skulle gÀrna trÀffa alla WPBeginner-lÀsare.