WPBeginner kommer att delta i WordCamp Louisville 2010

WPBeginner kommer att delta i WordCamp Louisville 2010

Det Àr officiellt att vÄr grundare, Syed Balkhi, kommer att delta och prata pÄ WordCamp Louisville 2010. Tack till de fantastiska personerna pÄ MaxCDN för att han steg upp och sponsrade sin resa. Evenemanget hÄlls pÄ University of Louisville Shelby Campus den 4 december 2010. Detta evenemang innehÄller 3 spÄr, var och en 10 timmar, vilket gör det till en 30-timmars dag full av WordPress-resurser.

Om du bor i omrÄdet eller i en stat i nÀrheten, se till att du deltar. WordCamps Àr utmÀrkta för nÀtverkande med mÀnniskor som Àr inom samma omrÄde som du. Du kan ocksÄ lÀra dig mycket om WordPress i dessa hÀndelser frÄn mastermind-högtalare och andra medlemmar som deltar. Det Àr ett utmÀrkt stÀlle för nybörjare eftersom du kan stÀlla dina frÄgor i Genius Bar och förmodligen fÄ personen att lösa ditt problem just dÀr Ät dig. Syed kommer ocksÄ att vara volontÀr pÄ Genius Bar.

För företagare och lokala utvecklare kan du nÀtverka och trÀffa dina potentiella kunder. Om du Àr designer / utvecklare / marknadsförare Àr det hÀr evenemanget för dig. Inte bara kommer du att lÀra dig mer frÄn andra talare, men du kommer ocksÄ att trÀffas med andra fantastiska mÀnniskor i samhÀllet som kan anvÀnda din tjÀnst. Vi har fÄtt nÄgra mycket bra vÀnner genom att delta i flera WordCamps över hela landet.

NÄgra av de fantastiska högtalarna som kommer att tala Àr:

Syed Balkhi, grundare av WPBeginner. Han kommer att prata om att pÄskynda WordPress och öka webbplatsens prestanda.
Tammy Hart, en mycket ansedd WordPress-designer och utvecklare kommer att tala om anpassade inlÀggstyper och taxonomier och design för WordPress.
Mitch Canter, kommer en annan mycket vÀlkÀnd WordPress-utvecklare att tala om hur man gör din WP-blogg jÀvla nÀra allt.
Ryan Imel, grundare av WPCandy, Ă€r en annan fantastisk kille att kĂ€nna till i WordPress-communityn. Han kommer att tala om Ă€mnen “AnvĂ€nda WP som CMS” och “FörstĂ„ WP Multisite”.

Det finns uppenbarligen mÄnga andra talare som kommer att tala om olika Àmnen som hjÀlper dig att förbÀttra dina WordPress-webbplatser / bloggar. Biljetten till evenemanget kostar endast $ 20. SÄ vi rekommenderar att du registrerar dig direkt. De flesta blogghÀndelser kostar tusentals att delta, men det Àr ofta dessa WordCamps som Àr mest vÀrdefulla.

Återigen vill vi tacka MaxCDN för att sponsra denna resa Ă„t oss. Utan deras stöd skulle Syed inte kunna delta i detta evenemang. Eftersom det hĂ€r Ă€r samhĂ€llsevenemang fĂ„r högtalarna inte betalt. SĂ„ vi Ă„ker dit för att hjĂ€lpa samhĂ€llet utan nĂ„gra monetĂ€ra incitament. Om du vill stödja WPBeginners resor till WordCamps, vĂ€nligen kontakta oss genom att anvĂ€nda vĂ„rt kontaktformulĂ€r.

Sponsorer

MaxCDN – PĂ„skynda din webbplats till max

MaxCDN Ă€r ett innehĂ„llsleveransnĂ€tverk av högoptimerade servrar över hela vĂ€rlden som arbetar tillsammans för att distribuera ditt innehĂ„ll (CSS- och Javascript-filer, nedladdningsbara objekt, applikationer, realtidsmedieströmmar och mycket mer) via hundratals servrar istĂ€llet för en enda vĂ€rd. Denna “smart route” -teknologi ser till att varje besökare pĂ„ din webbplats fĂ„r sin data frĂ„n staden nĂ€rmast dem, vilket ökar webbplatsens prestanda dramatiskt. (Kolla in hur du anvĂ€nder MaxCDN i WordPress)