WPBeginner kommer att delta och tala pÄ BlogWorld Expo NY 2012

WPBeginner kommer att delta och tala pÄ BlogWorld Expo NY 2012

En av mina favoritevenemang för bloggare, BlogWorld Expo, har utökat ett erbjudande för mig att tala pĂ„ ett evenemang. BlogWorld Expo New York 2012 kommer att hĂ„llas pĂ„ Jacob Javits Convention Center i New York City den 5-7 juni. För er som har varit med oss ​​vet ni att detta kommer att bli mitt fjĂ€rde BlogWorld Expo-deltagande (tredje gĂ„ngen jag talar). Jag Ă€lskar att gĂ„ till det hĂ€r evenemanget och samarbeta med branschexperter. Om du Ă€r en bloggare som bor pĂ„ östkusten och vill ta det till nĂ€sta nivĂ„, mĂ„ste du delta i detta evenemang.

NÄgra av de högtalare som presenteras i Är Àr: Robert Scoble, Scot Stratten, Peter Shankman, Chris Garrett, Jason Falls, Zac Johnson, Chris Ducker, Missy Ward, David Risley, Mitch Canter, Jenna Langer och naturligtvis Syed Balkhi (jag) . Det finns mÄnga talare, jag valde bara slumpmÀssigt nÄgra frÄn deras hemsida.

Tidigare har folk klagat pÄ att BlogWorld var för dyrt. Just nu kan du fÄ 3-dagars Blogger / Podcaster Pass för $ 197. (Skynda dig, detta upphör att gÀlla den 22 mars 2012). Jag tycker att detta Àr det bÀsta passet för vÀrdet. Du fÄr tillgÄng till konferenssessioner alla tre dagarna (till skillnad frÄn de senaste tvÄ evenemangens tvÄ dagar). Du fÄr ocksÄ tillgÄng till keynotes, utstÀllningshall, alla fester och nÀtverksevenemang. Det enda passet högre Àr Social Media Business Summit-passet som kostar $ 697 (giltigt till 22 mars 2012). Det inkluderar tillgÄng till ett speciellt Social Media Business Summit Track, speciellt toppnÀtverksnÀtverk (lunch och snacks alla 3 dagar). SÄ om du har en budget kommer jag att sÀga att fÄ $ 197-passet. Men om du kan, skulle jag starkt rekommendera $ 697 Social Media Business Summit Pass. Registrera nu

LÄt oss nu komma till mina talÀmnen. Jag blev inbjuden att gÄ med i en högtalarpanel för att prata om hur man bygger en myndighetsblogg och varumÀrke. Jag kommer att gÄ med Zac Johnson och John Rampton. Jag hÄller ocksÄ ett samtal om How to do Lead Generation i WordPress. Jag har massor av nya saker i det nya samtalet, och jag Àr sÀker pÄ att fler kommer att lÀggas till till sista minuten. Enligt vad jag fÄr veta Àr mina sessioner pÄ tisdag (panel) och onsdag (ensam). HÄll inte emot mig om datumen Àndras, men det Àr sÀkert att jag kommer att tala

Anledningen till att jag fortsÀtter att gÄ tillbaka till BlogWorld Expo Àr att jag har fÄtt mÄnga bra vÀnner. Jag lÀrde mig sÄ mycket av mycket smarta mÀnniskor i vÄr bransch. Det finns ingen person som vet allt. Alla har sina specialiteter, och jag tror pÄ att lÀra av sina erfarenheter. Jag har gjort anslutningar pÄ BlogWorld som visade sig vara mycket lönsamma i framtiden (dvs. nya klienter, remisser osv.). Sist men inte minst, Rick, Deb och hela BlogWorld-teamet Àr extremt trevliga och vÀlkomnande. De Àr dÀr för att hjÀlpa till med vad du behöver inom skÀl.

Efter att ha deltagit och pratat vid sÄ mÄnga av dessa evenemang Àr en lÀrdom jag har lÀrt mig att ju tidigare du bokar, desto mer pengar sparar du. Om jag var du skulle jag fÄ korten till detta tidiga pris och ordna reseinformation sÄ snart som möjligt.

Jag vill rikta min uppriktiga tacksamhet till de företag som steg upp för att sponsra resan:

BuySellAds

BuySellAds Ă€r en enorm marknadsplats för att köpa / sĂ€lja reklamplatser pĂ„ din webbplats. Över 750 framgĂ„ngsrika bloggare anvĂ€nder dem för att driva sin online-annonsförsĂ€ljning. WPBeginner anvĂ€nder ocksĂ„ BSA för att underhĂ„lla vĂ„ra annonser. Det Ă€r ocksĂ„ en utmĂ€rkt plats för annonsörer. Över 1000 kvalitetsannonsörer anvĂ€nder BSA för att rikta in sig pĂ„ mĂ„lgrupper som Ă€r rĂ€tt för deras varumĂ€rke. Om du Ă€r intresserad, ansök om att vara pĂ„ deras marknadsplats nu.

Pippity Banner

Pippity gör det enkelt för utgivare som respekterar sina lÀsare att skapa popup-fönster som konverterar. Den levereras med ett mycket lÀttanvÀnt grÀnssnitt som vem som helst kan anvÀnda för att skapa mÀnniskor som tilltalar popup-fönster för att öka registreringen (leadgenerering). Pippity kommer med 18 teman, möjlighet till A / B-test, statistik och mycket mer.