WPBeginner kommer att delta och tala pÄ WordCamp Miami 2013

WPBeginner kommer att delta och tala pÄ WordCamp Miami 2013

Vi Àr mycket stolta över att meddela att WPBeginner kommer att delta och tala pÄ WordCamp Miami 2013. Detta Àr fjÀrde Äret i rad som vi deltar i WordCamp Miami, sÄ vi bestÀmde oss för att ta det lite lÀngre. WPBeginner Àr ocksÄ en silvernivÄsponsor för WordCamp Miami, och vÄr grundare Syed Balkhi Àr en del av organisationsteamet. För att inte tala om WordCamp Miami kommer att ha den första BuddyCamp nÄgonsin i USA. Woot.

SÄ du undrar förmodligen nÀr Àr evenemanget? Det Àr planerat till 5-7 april. Det finns 3 olika typer av pass som du kan fÄ.

AllmĂ€nt inslĂ€pp – ger dig 2-dagars helgkort för WordCamp (6-7 april) för bara $ 30.
Nybörjarverkstad + AllmĂ€n entrĂ© – För de helt nya anvĂ€ndarna finns en WordPress-nybörjarseminarium som hĂ„lls den 5 april. Med den hĂ€r biljetten fĂ„r du ocksĂ„ den allmĂ€nna intrĂ€det 6-7 april för kostnaden $ 40.
BuddyCamp + AllmĂ€n entrĂ© – Nyfiken pĂ„ BuddyPress? Vill du lĂ€ra dig mer? Du fĂ„r inte en bĂ€ttre möjlighet Ă€n detta. Alla BuddPress frĂ„n hela landet kommer att vara nĂ€rvarande och tala. BuddyCamp arrangeras den 5 april. Denna biljett kostar ocksĂ„ $ 40, och det ger dig ocksĂ„ allmĂ€n entrĂ©.

Boka dina biljetter nu! – Vi förvĂ€ntar oss en sĂ„ld folkmassa pĂ„ över 450 personer. SĂ„ skynda dig innan det Ă€r för sent.

PS söndag den 7 april Àr tillÀgnad som ett affÀrsspÄr. Detta Àr för att hjÀlpa alla lokala WordPress-utvecklare, marknadsförare, nya bloggare och andra som försöker anvÀnda WordPress som ett företag. MÄnga fantastiska högtalare stÀllde upp för detta.

Vad pratar Syed om?

Shh, det Àr en hemlighet och har inte meddelats pÄ WordCamp Miami-webbplatsen. Vi kan dock ge dig insiderns scoop. Syed talar i Business-spÄret om Àmnet: Konsten att bli ledare och sticka ut i en bullrig vÀrld

Bortsett frÄn det Àr Syed ocksÄ teamledare för WordPress Beginners Workshop tillsammans med Ptah Dunbar.

Vem ska delta i WordCamp Miami?

Svaret Àr alla. Om du undrar varför du ska delta i ett WordCamp, se vÄr infografik.

Du bör delta i WordCamp Miami om du Àr WordPress-anvÀndare i den sydöstra USA-regionen. Men egentligen vem som helst Àr vÀlkommen. Vi fÄr folk att flyga överallt (Kalifornien, Portland, Wisconsin, Arizona och till och med Storbritannien). Miami Àr en perfekt plats för ett affÀrsevenemang och sedan lÀgga till nÄgra dagars semester för att njuta av South Beach. Det ger ocksÄ en bra skatteavskrivning

Vi hoppas verkligen att sÄ mÄnga WPBeginner-lÀsare som möjligt. Om du Àr dÀr, glöm inte att sÀga hej. Vi kommer att ha nÄgra WPBeginner-skjortor och massor av List25-skjortor tillgÀngliga som freebies.

Detta kommer att bli en fantastisk hÀndelse killar och flickor.

Boka dina biljetter nu!