WPBeginner kommer att delta och tala pÄ WordCamp Raleigh 2012

WPBeginner kommer att delta och tala pÄ WordCamp Raleigh 2012

Syed Balkhi frĂ„n WPBeginner Ă€r planerad att delta och tala vid den tredje Ă„rliga WordCamp Raleigh 2012. WPBeginner har deltagit i Raleigh WordCamp de senaste tvĂ„ Ă„ren. Syed kommer att tala i anvĂ€ndarspĂ„ret om “Hur du tjĂ€nar pengar pĂ„ din WordPress-blogg”. För de av er som redan har sett denna presentation kommer det inte att vara detsamma. DĂ€rför har vi gjort nĂ„gra coola experiment.

Evenemanget hÄlls den 3 och 4 november pÄ samma plats som det har varit pÄ under de senaste tvÄ Ären, Sheraton Raleigh Hotel. För dig som inte vet vad som Àr ett WordCamp rekommenderar vi att du tittar pÄ vÄr infografik om det. Om du bor i North Carolina eller i de omgivande staterna uppmuntrar vi dig att delta. WordCamps Àr bra för nÀtverkande och lÀrande frÄn andra mÀnniskor som Àlskar och anvÀnder WordPress regelbundet.

För företagare kan du nÀtverka och trÀffa dina potentiella kunder. Om du Àr designer / utvecklare / marknadsförare Àr det hÀr evenemanget för dig. Inte bara kommer du att lÀra dig mer frÄn andra talare, men du kommer ocksÄ att trÀffas med andra mÀnniskor i samhÀllet som kan anvÀnda din tjÀnst. Vi har fÄtt mycket exponering frÄn dessa WordCamps.

Om du planerar att delta, föreslÄr vi att du lÀser vÄr artikel om hur du fÄr ut det mesta av WordCamps.

Till skillnad frÄn andra hÀndelser kostar WordCamp Raleigh bara $ 40 för att registrera sig. Skynda dig och reservera din plats. Registrera dig för WordCamp Raleigh 2012

PS Om du ska vara dÀr, vÀnligen meddela oss via twitter om vÄrt kontaktformulÀr. Syed Àlskar att umgÄs med alla WPBeginner-lÀsare.