WPBeginner kommer att vara pÄ Affiliate Summit West (gÄ med oss)

WPBeginner kommer att vara pÄ Affiliate Summit West (gÄ med oss)

En av de saker vi har lÀrt oss av vÄra Ärs erfarenhet: om du ska pÄ en konferens mÄste du planera tidigt för att fÄ maximala fördelar. Tidigare deltog vi i nÀstan varje konferens vi blev inbjudna till. Men med början i Är har vi lagt mÀrke till att bara delta i konferenser som hjÀlper vÄr verksamhet att vÀxa. För mÄnga konferenser Àr fulla av samma gamla BS-info. Affiliate Summit Àr INTE en av dem.

VÄr grundare Syed Balkhi har Äkt till Affiliate Summit West under de senaste tvÄ Ären. SÄ i januari 2013 kommer Syed att vara dÀr igen. Som alltid hÄlls konferensen i Las Vegas, Nevada den 13-15 januari 2013.

Varför deltar vi i Affiliate Summit West?

MÀnniskor har stÀllt oss den hÀr frÄgan flera gÄnger vid andra evenemang, via e-post och via Twitter. Den största anledningen till att vi deltar i medlemsmöte Àr att en rejÀl del av vÄra intÀkter kommer frÄn medlemsintÀkter. Inte bara har denna konferens nÄgra av de bÀsta högtalarna med fantastiska tips, men den erbjuder ocksÄ fantastiska nÀtverksmöjligheter. VÄr favoritdel Àr Möt Market, dÀr du kan koppla ett ansikte till det företag du har arbetat med. Representanter frÄn alla större anslutna nÀtverk och program försöker trÀffa sina utgivare.

Den nÀst bÀsta delen Àr att du fÄr brainstorma med likasinnade folk. Konferensen Àr full av förlÀggare precis som du sjÀlv. Du kan bygga verkliga relationer / partnerskap som kan gÄ lÄngt.

Sist men inte minst Àr konferensen i Vegas. Vem gillar inte att ha det bra.

Varför planerar vi tidigt?

Om du har gÄtt pÄ konferenser sÄ lÀnge som oss, vet du förmodligen att de flesta om inte alla konferenser har rabatter pÄ tidiga fÄglar. Exempelvis Àr samma VIP-pass som kostar $ 1749 pÄ plats eller $ 1249 nÀra konferensen till $ 879. NÀtverkskortet som kostar $ 449 pÄ plats Àr just nu pÄ $ 99.

Om du planerar att flyga som vi Àr, Àr det alltid bÀst att börja leta efter billiga flyg. Samma sak gÀller hotellrummet. Om du planerar att fÄ din resa sponsrad eller samla in pengar för det via Indiegogo som vi har sett nÄgra mÀnniskor göra, Àr det bÀst att planera i förvÀg.

För vem Àr den hÀr konferensen för?

Denna konferens Àr för personer som vill tjÀna pengar pÄ sina webbplatser. Medan bannerannonsering gör jobbet kan du bygga ett mycket lönsamt företag med affiliate-inkomst. Vi vet att vissa mÀnniskor ofta blir avstÀngda av kostnaden för konferenserna, men det hÀr Àr en investering som du gör i din bloggverksamhet.

Kolla gÀrna min presentation om hur du tjÀnar pengar pÄ din blogg.

Om du planerar att vara pÄ Affiliate Summit rekommenderar vi starkt att du fÄr ditt kort innan 26 oktober för att fÄ de bÀsta priserna. Registrera dig för Affiliate Summit Now.

PS Om du ska vara dÀr, skicka ett e-postmeddelande till oss med hjÀlp av kontaktformulÀret. Syed skulle gÀrna trÀffa alla WPBeginner-lÀsare.