WPBeginner Ny design och framtiden

WPBeginner Ny design och framtiden

KÀra WPBeginner-anvÀndare,

Syed Balkhi hÀr. SÄ som de flesta av er redan kan se presenterade vi den nya WPBeginner-designen tidigare pÄ morgonen. Efter att ha twittrat om det och facebook delat det, trodde jag att vi Àr skyldiga vÄra anvÀndare en förklaring och erbjuder mer information. Ja, du kom till webbplatsen och du Àr förmodligen som WTF! vad Àr den hÀr webbplatsen? Vart gick den stora apelsinen? Vad Àr det som hÀnder. Ja, jag Àr skyldig dig den förklaringen. Jag kommer att formatera detta för varför vi gjorde omkopplaren, vad som förÀndrades och vad som Àr framtida fördelar med dessa förÀndringar.

Varför bytte vi till WPBeginner 3.0

Har du mÀrkt att vi hoppade över en version dÀr. Det var aldrig ett meddelande om v2.0. Jo det beror pÄ att det aldrig fick det att leva. NÀr det var klart bestÀmde jag mig för att det inte var som jag ville gÄ vidare. De gamla kupongerna och galleriet var en smula till 2.0. Sedan den 4 juli 2009, nÀr vi först lanserade, har denna webbplats blivit en enorm resurs. Vi har lagt till WPBeginner WordPress-kuponger och WPBeginner WordPress Gallery. Ett av de problem jag sÄg oss stötte pÄ var att hÄlla ett konsekvent anvÀndargrÀnssnitt. Det blev vÀldigt svÄrt att integrera nyare sektioner i ett större omfÄng. Till exempel efter lanseringen begravdes galleriet och kupongerna. Det fanns bara en lÀnk under nedrullningsbara avsnitt.

I version 2.0 försökte vi ÄtgÀrda problemet samtidigt som vi behöll vÄr huvuddesign. En gÄng gjort sÄg versionen freaking ful ut. Det sÄg ut som om nÄgon bara pussade saker. Det var inte organiserat, det var inte strukturerat som jag ville. Jag som anvÀndare skulle hata den webbplatsen.

Anledningen till att vi bytte till detta nyare utseende var att det ger oss utrymme att vÀxa. Kupongerna och gallerit visas pÄ varje sida. För nÀrvarande hanteras de manuellt, men om en vecka eller tvÄ kommer detta att automatiseras. Du kommer att se en slumpmÀssig kupong och ett galleri vid varje sidbesök. Om du ser har vi en videosektion snart. Detta kommer att vara live nÀr vi Àr tillbaka frÄn BlogWorld Expo. Vi hoppas kunna lÀgga till nÄgra mycket intressanta avsnitt som kommer att vara mycket anvÀndbara.

Denna nya design ger oss det rummet att vÀxa samtidigt som det ger anvÀndarna möjlighet att blÀddra igenom hela vÄrt innehÄll som ett nÀtverk snarare Àn varje enskild webbplats.

SÄ vad har det förÀndrats?

Hela galen förÀndrades. Det hÀr nya utseendet var starkt inspirerat av WordPress 3.3-backendtema. Vi har alla sektioner i det vÀnstra navigeringsomrÄdet. Det finns den nya utforskningsknappen högst upp. Klicka pÄ den om du kÀnner dig Àventyrlig.

Designen Àr semi-responsiv. Vi riktar oss till populÀra upplösningar / skÀrmstorlekar. VÄr iPad-skÀrm Àr inte helt som vi vill att den ska vara. Ja, vi Àr medvetna om det. Vi arbetar pÄ det.

NÄgon tog upp saken, du blev av med den stora apelsinen. Ja vi gjorde. NÀr vi först lanserade webbplatsen var det vÀldigt nytt. Nu har alla andra spammiga webbplatser som sÀljer saker det. Visst fungerar det i marknadsföring, men vi vill inte se ut sÄ. Vi vill ta fram vÄrt innehÄll mer Àn vÄra tjÀnster. InnehÄllet Àr # 1 eftersom det hjÀlper anvÀndare. Om du som anvÀndare gillar vÄrt innehÄll kommer du att be oss att arbeta för dig. Jag personligen Àr hedrad över att fÄ arbeta med sÄ mÄnga av vÄra anvÀndare.

Vad Àr framtiden?

Detta Àr galet. Jag har alltid velat hÄlla rösten ute. Jag ville att det skulle skrivas inte i första person. Men den hÀr webbplatsen blir mycket större. Vi lÀgger till ett intÀktsdelningsprogram mycket snart för gÀstförfattare. Varje författare fÄr sin egen kredit. SÄ du kommer att se mÄnga första personers Äsikter.

Redaktionerna Àr frÀmst jag sjÀlv och David, sÄ det kan variera. Det kan fortfarande vara i tredje person, eller det kan vara först baserat pÄ artikeln.

Framtiden Àr mycket ljus. Vi har nÄgra mycket intressanta nya funktioner som kommer. Den första du kan se Àr videor. Det kommer att vara GRATIS och helt för nybörjare. Vi arbetar med guider som anvÀndarna helt enkelt kan fÄ nÀr de kommer till webbplatsen. Ofta kÀnner sig nya anvÀndare för övervÀldigade. I början var sajten vÀldigt liten. SÄ det var lÀttare för alla. Nu begravs mycket bra innehÄll. Vi vill göra dem till gratis e-böcker för vÄra anvÀndare.

Vi arbetar med att pimpa upp vÄrt kupongavsnitt. För nÀrvarande har vi över 30+ kuponger men det kommer att vÀxa vÀldigt snabbt. Uppdelningarna som vi kör pÄ WPBeginner kommer att ha en egen sektion. Det Àr ur kontroll för att hantera dem som inlÀgg. Vi kommer att skapa ett separat avsnitt som giveaway.wpbeginner eller nÄgot i samma linje. Det kommer att vara en sida som du kan övervaka regelbundet. Vi kommer att försöka ha kontinuerliga giveaways, sÄ det slutar aldrig. LÄt oss se hur det gÄr. Mina fingrar Àr korsade.

Vi arbetar ocksÄ med att minska antalet annonser. Ja, jag vill göra annonserna mer relevanta. IstÀllet för att ha 8 fula 125 x 125 annonser kommer vi bara att ha 1 eller 2 större annonsstorlekar. Vi kommer frÀmst att marknadsföra vÄra egna tjÀnster som vi följer med.

Framtiden för WPBeginner Àr ljus eller Ätminstone tror jag det. Det har varit en rolig Äktur, och jag Àr pÄ den sÄ lÀnge vi gÄr.

Jag vill tacka er för att ni kontinuerligt stöder oss. Vi skulle vara ingenstans utan dig.

Jag ser att mÄnga anvÀndare redan anpassar sig till designen. Jag skulle gÀrna höra frÄn dig. Om du ska kommentera gillade jag den gamla designen bÀttre, du Àr inte hjÀlpsam. Vi kommer inte att gÄ tillbaka. Men vi behöver verkligen din hjÀlp. Du kan hjÀlpa oss genom att informera oss om hur vi kan förbÀttra oss.

Detta Àr ett pÄgÄende arbete som allt vi gör hÀr. Det stannar aldrig. Vi vill bygga det sÄ bra vi kan och vi behöver din hjÀlp. Ser fram emot kommentarerna.