WPBeginner och Blogg World Expo 2010 (dag 1)

Blogg World Expo 2010 och freebies (slutlig översikt)

Till alla WPBeginner-anvĂ€ndare och andra bloggare som deltar i Blog World Expo 2010, vill vi vĂ€lkomna dig till Blog World Expo. Om du inte deltar i Blog World Expo 2010 kommer du att se mĂ„nga inlĂ€gg och tweets frĂ„n vĂ„rt konto som tĂ€cker evenemanget. Vi kommer att göra vĂ„rt bĂ€sta för att fĂ„ det bĂ€sta av dagens sessioner till er. Den första dagen kallas ocksĂ„ Problogger’s Workshop Day dĂ€r Darren Rowse, Chris Garrett och andra experter kommer att tĂ€cka mĂ„nga fantastiska Ă€mnen i sin session.

Nedan följer det nÄgot officiella schemat som Syed Balkhi kommer att delta i idag, torsdagen den 14 oktober 2010.

KeyNote: Standup, Stand Out, Stand Together
AnvÀnda Analytics för att lyssna pÄ dina kunder
Hitta lÀsare för din blogg
Social lunch
Bygga community pÄ din blogg
TjÀna pengar pÄ din blogg (eller) WordPress 3.0: Nyheter och hur du kan utnyttja IT
Blogg Worlds After Party (Beroende pÄ arbetsbelastningen)

Vi kommer mer Àn gÀrna svara pÄ allas frÄgor om WordPress och hur man anvÀnder det om du Àr dÀr. Hashtaggen för evenemanget Àr # bwe10 och du kan ocksÄ följa det för att hÄlla koll pÄ det pÄ twitter.

Sponsorer

BuySellAds
BuySellAds Ă€r en enorm marknadsplats för att köpa / sĂ€lja reklamplatser pĂ„ din webbplats. Över 750 framgĂ„ngsrika bloggare anvĂ€nder dem för att driva sin online-annonsförsĂ€ljning. WPBeginner anvĂ€nder ocksĂ„ BSA för att underhĂ„lla vĂ„ra annonser. Det Ă€r ocksĂ„ en utmĂ€rkt plats för annonsörer. Över 1000 kvalitetsannonsörer anvĂ€nder BSA för att rikta in sig pĂ„ mĂ„lgrupper som Ă€r rĂ€tt för deras varumĂ€rke. Om du Ă€r intresserad, ansök om att vara pĂ„ deras marknadsplats nu.

Kontakta mig

Kontakta mig
ContactMe Àr det enklaste sÀttet att organisera och vÀxa ditt företag / blogg. Du kan skapa kontaktformulÀr och anvÀnda alla verktyg de har att erbjuda för att hÄlla dig uppdaterad med alla potentiella kunder och eventuellt konvertera dem till kunder.

Aviva webbkatalog

Aviva webbkatalog

Aviva Web Directory Ă€r en av de mest prestigefyllda webbkatalogerna pĂ„ internet. Den har funnits pĂ„ webben sedan 2005 och har tusentals webbplatser listade i den. Jeff var snĂ€ll nog att vara en av vĂ„ra dagliga sponsorer. Han ger ocksĂ„ 25 $ rabatt pĂ„ alla noteringspriser om du anvĂ€nder kupongen “wpbeginner”. FĂ„ din webbplats listad i deras för SEO-fördelar.

Framstegsteman

Framstegsteman

Framsteg Ă€r mycket mer Ă€n ett WordPress-tema. Det Ă€r ett system för gör-det-sjĂ€lv-Ă€gare och utvecklare att skapa webbplatser med enkelt dra och slĂ€pp. Du kan skapa ditt eget WordPress-tema pĂ„ bara nĂ„gra minuter genom att helt enkelt klicka, dra och slĂ€ppa. Det Ă€r en av de mest populĂ€ra ramarna för WordPress-teman. Grant var vĂ€nlig nog för att ge WPBeginner-anvĂ€ndare 20% rabatt pĂ„ kupongen. AnvĂ€nd bara kupongen “wpbeginner”.

StudioPress-teman

StudioPress WordPress-teman

Tidigare kÀnd som de berömda Revolution Teman, har StudioPress alltid strÀvat efter excellens och producerat högkvalitativa teman. Det Àr en av de mest populÀra temaleverantörerna.

Vi hoppas att vi ses pÄ evenemanget. HÄll dig uppdaterad med bloggen eftersom vi kommer att ha fler inlÀgg om Blog World Expo inom en snar framtid.