WPBeginner v4 – Ny design, funktioner och vad som Ă€r nĂ€sta

WPBeginner v4 - Ny design, funktioner och vad som Àr nÀsta

Wow, det var bara för drygt 7 mÄnader sedan nÀr jag skrev om WPBeginner version 3.0. Efter mycket hÄrt arbete, omprövning och optimering Àr jag stolt över att presentera WPBeginner 4.0. Vi pressade den hÀr nya designen direkt före BlogWorld, för ungefÀr tvÄ veckor sedan. Om du lÀser vÄr webbplats via e-post eller en annan flödeslÀsare, skulle jag uppskatta om du tittar pÄ webbplatsen. LÄt oss veta dina tankar. Det skedde mÄnga stora förÀndringar i WPBv4 ny design och webbplatsstruktur.

Varför bytte vi till WPBv4 sÄ snabbt?

NĂ€r jag först lanserade redesignen frĂ„gade nĂ„gra av mina goda vĂ€nner: gjorde ni inte en redesign för inte sĂ„ lĂ€nge sedan? Ja det gjorde vi för ungefĂ€r 7 mĂ„nader sedan. Att ha tvĂ„ stora redesigner under en Ă„rsperiod mĂ„ste krĂ€va förklaring. SĂ„ varför bytte vi till WPBv4? Jag tror att den frĂ€msta anledningen var dĂ„lig omvandling. Ända sedan WPBeginner lanserades hade vi en signatur ”orange” bar högst upp. I den senaste designen blev vi av med det. Det fick inte bara webbplatsen att se trĂ„kig ut, men mĂ„nga av vĂ„ra anvĂ€ndare klagade över att de inte kunde kĂ€nna igen webbplatsen. Den sista designen var riktigt cool eftersom den försökte efterlikna WordPress-instrumentpanelen, men den blev riktigt gammal. Jag började sakna apelsinen sjĂ€lv.

Ett annat stort klagomĂ„l som vi hört frĂ„n mĂ„nga anvĂ€ndare var att innehĂ„llet var vĂ€ldigt svĂ„rt att hitta. För att se bloggkategorier mĂ„ste anvĂ€ndaren vara under bloggsektionen pĂ„ webbplatsen. Att ha webbplatsen lyhörd för mĂ„nga skĂ€rmstorlekar krĂ€vde att innehĂ„ll flyttades. Detta resulterade i minskad konvertering (opt-ins, försĂ€ljning, potentiella kunder osv.). Jag visste att vi mĂ„ste göra nĂ„got Ă„t ​​det snabbt. Jag kom till tavlan och började göra en lista över saker att göra. Med sĂ„ mycket feedback och klagomĂ„l sĂ„g jag att att-göra-listan bara blev utom kontroll. NĂ€sta sak jag vet, vi hade samtal om en ny design. Nu Ă€r vi hĂ€r med en ny design.

Vad har det förÀndrats?

Det skedde en hel del förÀndringar (nÄgra större ocksÄ). Jag kommer att göra mitt bÀsta för att lyfta fram var och en av dem och förklara varför vi gjorde dessa Àndringar.

StĂ€ngning av galleri – Vi lanserade vĂ„rt galleri i hopp om att visa upp de bĂ€sta WordPress-designen. Allt innehĂ„ll skickades in av anvĂ€ndaren. Uppgiften blev mycket svĂ„rare Ă€n förvĂ€ntat. Över 90% av de inlĂ€mnade webbplatserna uppfyllde inte nedskĂ€rningen. Jag kĂ€nde nĂ€stan att vi inte gjorde nĂ„gra framsteg dĂ€r. Vi skulle moderera igenom sajterna dagligen bara för att ta reda pĂ„ “Ingen kvalitet pĂ„ webbplatsen” IGEN. SĂ„ jag bestĂ€mde mig för att dra ut kontakten.
Kuponger ommĂ€rkes som erbjudanden – Kommer du ihĂ„g vĂ„rt kupongavsnitt? Det har ett nytt namn nu. Dess vĂ€rd under erbjudanden. Det Ă€r inte lĂ€ngre en underdomĂ€n pĂ„ flera platser. IstĂ€llet Ă€r det en anpassad posttyp. Det fanns nĂ„gra anledningar till varför vi gjorde den hĂ€r Ă€ndringen. Den största anledningen var att strukturera webbplatsen bĂ€ttre. Kuponger begrĂ€nsade oss till att bara lĂ€gga ut kuponger pĂ„ webbplatsen. Detta gjorde News-avsnittet pĂ„ bloggen ganska trĂ„ngt. Med ett nytt namn, Deals, kan vi nu lĂ€gga upp allt pĂ„ ett stĂ€lle. Att ha det som en anpassad posttyp gör det mycket lĂ€ttare för oss att integrera det genom hela webbplatsen.
Videor lanserade – Vi lanserade Ă€ntligen WPBeginner WordPress-videor. Vi antar att vi skulle lansera den en mĂ„nad eller tvĂ„ efter den senaste omformningen. PĂ„ grund av alla feedback / klagomĂ„l bestĂ€mde vi oss för att hĂ„lla tillbaka lanseringen. För nĂ€rvarande finns det 17 videor som visar WordPress-grunderna. Det finns planer pĂ„ att lĂ€gga till fler videohandledning dĂ€r inne med tiden.
WPBeginners Blueprint – Efter att ha gjort fallstudien av List25 blev vi bombade med e-postmeddelanden frĂ„n anvĂ€ndare som bad om en Behind the Scenes of WPBeginner. Det Ă€r dĂ€rför vi har lanserat WPBeginners Blueprint. Detta ger oss en enda plats dĂ€r vi kan lista alla plugins, verktyg och tjĂ€nster som vi anvĂ€nder. Det gör det ocksĂ„ möjligt för oss att hĂ„lla det ganska uppdaterat. Blueprint Videos Ă€r pĂ„ gĂ„ng för att göra omrĂ„det mer personligt.
Guides Initiative – Ofta skulle vi fĂ„ e-post eller tweets frĂ„n anvĂ€ndare som frĂ„gar oss var Ă€r guiden? Jag kĂ€nde alltid att jag slog mitt huvud pĂ„ vĂ€ggen. Mitt svar var som, hela den freaking webbplatsen Ă€r en guide. Jag förstĂ„r dock att det Ă€r vĂ„rt jobb som ett team att göra vĂ„r webbplats lĂ€ttare att navigera. Guiderna kommer att ha en steg-för-steg-guide för att anvĂ€nda WordPress. För nĂ€rvarande Ă€r det ganska grundlĂ€ggande, men vi kommer att lĂ€gga till fler artiklar dĂ€r. För dem som undrar Ă€r detta bara ett omrĂ„de dĂ€r vi visar handplockade artiklar som vi redan har tĂ€ckt.
WordPress-vĂ€rd – Tidigare hade vi en lista med rekommenderade WordPress-vĂ€rdar. I den nya versionen vill vi ocksĂ„ ha anvĂ€ndarens feedback. Vi har lagt till möjligheten för anvĂ€ndare att betygsĂ€tta varje vĂ€rd och lĂ€mna recensioner. Ta en titt pĂ„ vĂ„r WordPress Hosting-sida för att se om din webbhotell Ă€r listad dĂ€r. Om de Ă€r det kan du övervĂ€ga att lĂ€mna en recension. Detta kommer att hjĂ€lpa andra att fatta rĂ€tt beslut.
TjĂ€nster – Tidigare var vĂ„r tjĂ€nstesida aldrig mycket detaljerad. Vi erbjuder ett brett utbud av tjĂ€nster som vi inte marknadsför. Aldrig hittat ett behov för att vi alltid har varit fullpackade med kunder. NĂ€r vi anstĂ€ller fler har vi beslutat att offentliggöra vĂ„ra WordPress-tjĂ€nster. Den sidan Ă€r fortfarande pĂ„ gĂ„ng. Jag vill att vi ska ha en anpassad mĂ„lsida för varje.
Genesis Framework – WPBeginner drivs nu av Genesis. Den sista designen var fristĂ„ende, men vi Ă€r tillbaka med vĂ„r favoritram.
Livefyre – I den nya designen har vi bytt tillbaka till standard WordPress-kommentarer. Vi bytte bort frĂ„n livefyre. Vi skrev en artikel om det redan “6 skĂ€l till varför vi bytte frĂ„n Livefyre”.
Visuella förĂ€ndringar – Det finns mĂ„nga visuella förĂ€ndringar. Typsnitt, fontstorlek etc.

Vad kommer hÀrnÀst?

Jag har fortfarande en lÄng lista med saker att göra. Jag Àr vÀldigt glad att se vilken riktning vi Àr pÄ vÀg. Vi kommer snart att börja erbjuda freebies. Jag vill att vi ska ha en bra samling av böcker. Om du har bokrekommendationer, vÀnligen kontakta oss. Jag vill att WPBeginner ocksÄ ska tillgodose nischmarknader. Det finns nÄgra mer intressanta saker för det

Ett nytt utdelningsavsnitt Àr pÄ gÄng, sÄ kommer vi tillbaka till att göra vÄra vanliga utdelningar som vi brukade göra. Jag vill bara inte trÀnga igenom nyheterna lÀngre. Fler nyheter kommer snart.

Vi arbetar med en “semi-respons” av detta tema. I grund och botten kan du kalla det en mobilversion. Det största klagomĂ„let vi fick frĂ„n vĂ„ra anvĂ€ndare tidigare var att vĂ„r mobila “responsiva” design inte gav dem ett sĂ€tt att byta tillbaka till den fullstĂ€ndiga versionen. SĂ„ vi försöker lista ut det bĂ€sta sĂ€ttet att ta itu med denna frĂ„ga.

Jag kommer att göra mitt bÀsta för att hÄlla er uppdaterade nÀr vi lÀgger till fler funktioner.

Med vÀnlig hÀlsning
Syed Balkhi