WPStores.com – SĂ€ker WordPress-e-handelslösning kommer snart

WPStores.com - SÀker WordPress-e-handelslösning kommer snart

WordPress och e-handel Ă€r fortfarande en ganska svĂ„r kombination. Även om plugins som GetShopped och teman som Templatic har försökt erbjuda lösningar, finns det inget sĂ„dant för riktiga nybörjare som erbjuder en helhetslösning.

Som ni vet var vi pÄ Blog World Expo den senaste helgen. DÀr fick vi reda pÄ det hÀr fantastiska konceptet som vÄra vÀnner pÄ Page.ly planerar. Den hÀr nya webbplatsen heter WPStores.com

WPStores.com Àr en WordPress-e-handelslösning som drivs av page.ly som tar besvÀret med att stÀlla in och underhÄlla en e-handel-aktiverad webbplats. TÀnk lÀtt som Shopify med WordPress: s fantastiska innehÄllshanteringsstyrka i ett sÀkert paket. Slutligen gjorde WordPress + e-handel enkelt.

Detaljer:

WPStores.com Ă€gs och drivs av PHPurchase. WPStores.com drivs av page.ly sĂ„ att alla klientpaket har samma enkla installation, automatiska kĂ€rn- och pluginuppgraderingar, sĂ€kerhetskopior och skottsĂ€ker sĂ€kerhetssida.ly kunder kĂ€nner och Ă€lskar. PHPurchases enkla och kraftfulla GPL-e-handelspluggin kommer att förkonfigureras och installeras pĂ„ varje webbplats vid skapandet. FrĂ„n registrering till försĂ€ljning pĂ„ cirka 2 minuter. Samtal pĂ„gĂ„r med det begĂ„vade teamet pĂ„ Press75 för att tillhandahĂ„lla en uppsĂ€ttning standardtema för e-handel. Det kommer att finnas tre planer tillgĂ€ngliga frĂ„n $ 40 / mĂ„n – $ 65 / mĂ„n Paypal och Google Checkout kommer att vara standardbetalningsalternativ. Dedikerad IP-adress och SSL kommer att vara tillgĂ€ngliga för att anvĂ€nda en kreditkortsgateway (Authorize.net) TjĂ€nsten startar om cirka 4 veckor

Vi kommer att hĂ„lla er inom ramen nĂ€r den hĂ€r produkten lanseras. Även om allt ser bra ut inom den hĂ€r e-handelslösningen Ă€r vi nyfiken pĂ„ att se vilken typ av affiliateprogramalternativ de kommer att erbjuda. MĂ„nga av oss vet redan att affiliate-program blir avgörande för att fĂ„ ett stort antal försĂ€ljningar. En funktion som möjliggör integration med Clickbank, E-Junkie eller till och med en anpassad affiliate-programmodul skulle vara nĂ„got vi vill se i den hĂ€r produkten.

Skulle du anvÀnda den hÀr lösningen nÀr de kommer ut?