YouTube testar fliken “Utforska” pĂ„ iOS-enheter för bredare rekommendationer

YouTube

Ett litet antal YouTube-anvĂ€ndare pĂ„ iOS kommer snart att fĂ„ möjlighet att testa en helt ny “Utforska” -flik pĂ„ videotjĂ€nsten. Det nya avsnittet, som inte ersĂ€tter fliken Trending, “hjĂ€lper dig att upptĂ€cka fler videor, Ă€mnen och kanaler som du annars inte ser”, enligt ett Twitter-inlĂ€gg.

Klarar oss om en ny funktion som vi testar under de nĂ€rmaste veckorna med en liten grupp iPhone-anvĂ€ndare som heter “Utforska” → https://t.co/P1us72lH4Q

Utforska introducerar nya sÀtt att upptÀcka videor, Àmnen och kanaler, inklusive ett avsnitt för allt befintligt trendigt innehÄll.

– Team YouTube (@TeamYouTube) 23 juli 2018

Genom att göra fliken “Utforska” meddelande, YouTube noterar att det alltid experimenterar med sĂ€tt att göra det lĂ€ttare för anvĂ€ndare att hitta, titta pĂ„ och dela videor som Ă€r viktigast för dem. Med den nya fliken lĂ€gger YouTube till ett uttag dĂ€r skapare i alla storlekar kan upptĂ€cka sitt innehĂ„ll.

Det förklarar:

Detta Àr en experimentell funktion, sÄ endast en liten grupp mÀnniskor som anvÀnder YouTube-appen pÄ iPhones kommer att se fliken Utforska lÀngst ner pÄ navigationen. Om du Àr en del av testgruppen ser du att allt innehÄll frÄn Trending nu finns i ett avsnitt av Utforska (sÄ Trending försvinner inte!).

YouTube meddelade inte nÀr den nya fliken skulle lanseras för alla iOS-anvÀndare eller om Android-enhetsanvÀndare ocksÄ skulle kunna testa funktionen. För nÀrvarande Àr det begrÀnsat till nÄgra fÄ utvalda pÄ iPhone och iPad.